Ik moet weer eens een update plaatsen van het één en ander. Je zou denken dat ik zit te niksen, zo stil is het op het blog. Maar niets is minder waar, ik ben best druk geweeest de afgelopen weken. Echter niet met de B&B quilt, die ligt op dit moment even in de wachtkamer. Want er moet geoefend worden met handquilten, wat me nog echt niet meevalt. Daarvan geen foto’s, ik vind het nog niet om over naar huis te schrijven……

Sinds mijn laatste bericht heb ik mijn paarse sjaaltje afgemaakt en mijn Aran poncho is af! Vooralsnog zonder franje, ik neem nog even wat bedenktijd of ik die eraan wil zetten (voor dat onvervalste jaren ’70 gevoel). Hij is heerlijk warm, maar niet te zwaar (qua gewicht).
Verder heb ik veel geborduurd de laatste tijd, hieronder een foto van de vorderingen aan mijn Delfstblauwe lap. Maar het meeste werk heb ik aan een borduurwerk gehad, waarvan ik zelf het patroon heb samengesteld (let wel, uit losse delen, ik heb het dus niet geheel zelf geschreven)(een deel wel trouwens). Dit is een cadeau dat later deze week overhandigd wordt en om die reden ook dan pas online verschijnt.

Kortom, er wordt nog steeds gehandwerkt door deze hobbykip.

Met franje of zonder franje, wat zal ik doen?

 Delftsblauw, het blijft leuk.

Advertenties